Despre noi

Despre site

Ideea ne-a venit după ce am conștientizat o problemă exprimată adesea de prietenii noștri: “aș alerga, dar nu am unde”. Majoritatea preferă parcurile, însă nu întotdeauna locuiesc în preajma unuia, astfel că de multe ori alergările sunt amânate către sfârșitul săptămânii. Noi credem că există multe locuri în București numai bune pentru alergat, care doar trebuie popularizate. Așa că am construit acest site – un instrument simplu de folosit, ce sperăm că va fi pe placul vostru.
Am pomenit București, deoarece este punctul de pornire al proiectului. Dacă va fi de succes, site-ul va fi disponibil și pentru alte orașe.

Echipa

Radu Țuțueanu

Cred că toți putem adopta un stil de viață mai sănătos, de aceea ador mișcarea, mai ales alergatul și mersul cu bicicleta. Sunt student în ultimul an la masterul de Sisteme de Calcul Paralel și Distribuit al Facultății de Automatică și Calculatoare. De-abia aștept să îmi pun în aplicare cât mai multe din ideile care, sper eu, vor îmbunătăți lumea în care trăim.

Narcis Mihai

Iubesc alergarea, înotul, mersul pe bicicletă și, în general, tot ce are legătură cu mișcarea și reprezintă ceva nou pentru mine. Absolvent al Facultății de Cibernetică și al unui masterat la aceeași instituție, am răsuflat ușurat când am terminat educația formală. În prezent lucrez în telecomunicații și sunt axat pe a-mi dezvolta cunoștințele IT, însă am în vedere și alte domenii. Acest site reprezintă primul meu proiect în zona tehnologică; în mod sigur vor urma și altele. Dar prefer să las faptele să vorbească.

Contact

Ne-ar face plăcere să aflăm părerea ta despre site. Ne poți trimite impresiile și sugestiile tale la salut [at] alergareurbana [punct] ro.

Acasă